Op zoek naar een nieuwe baan? Kom bij FASHIOLA werken!

Bij FASHIOLA zetten we ons in om samen geweldige dingen te bereiken. Ons team wordt gedreven door eigenaarschap, optimisme, diversiteit en onbeperkte nieuwsgierigheid. Om onze doelen te bereiken, staan ​​we altijd open voor het allerbeste, nieuwe talent om ons team te versterken - ben jij dit? Als je vindt dat je een persoon met een passie voor marketing, een changemaker en een out-of-the-box bent, dan ben je hier aan het juiste adres!

Ons team is gevestigd in Madrid, maar we werken voornamelijk vanuit huis (ja, we waarderen de balans tussen werk en privéleven en we hebben ons volledig aangepast aan de nieuwe realiteit!). We zorgen echter voor onze team geest met vergaderingen op kantoor, leuke teamactiviteiten, uitstapjes, diners… Dus bereid je voor op een leuke tijd bij ons!

Als je in Madrid woont of bereid bent naar deze geweldige stad te verhuizen, geïnteresseerd bent in online marketing, consumentengedrag, modezaken en technologie terwijl je deel uitmaakt van een jong internationaal team, dan is dit misschien de juiste plek voor jou.

Stuur je CV in het Engels naar talent@fashiola.com.

Je kunt ons laatste nieuws en openstaande vacatures ook bekijken op ons Linkedin-profiel.

Benieuwd hoe het is om bij FASHIOLA te werken? Kom erachter!